De Haagse Beer gaat los

Een nieuw seizoen, een nieuwe ploeg, nieuwe kleding en een nieuwe fiets voor het HSK Trias/Mooi Jong CT!

Zondag 4 maart, als de “Russische Beer” het land heeft verlaten gaat de ‘Haagse Beer” los. Dan gaat namelijk het HSK Trias/Mooi Jong Cyclingteam van start in de Omloop van Schijndel. Het team rijdt dit jaar de wedstrijden in een vernieuwd tenue. De mannen worden komend seizoen gesponsord door AGU Sportswear en deze hebben een mooi nieuw design ontworpen. AGU (na de overname van ZAES) heeft een schitterende kledinglijn ter beschikking gesteld voor het vernieuwde cyclingteam zodat deze op en top gesoigneerd aan het vertrek staat.

AGU

Ridley

Ridley

Ook aan het materiaal zal het niet liggen. In samenwerking met Tom Schouten Wielersport is er contact gelegd met Ridley en hebben de mannen de beschikking over de Ridley Fenix SL afgemonteerd met Shimano Ultegra, uiteraard gespoten in de Haagse teamkleuren.

4 maart is dus de de aftrap in Schijndel. Een week later volgt de belangrijke “thuiswedstrijd” de Ronde van Zuid-Holland. Deze wordt georganiseerd door de eigen vereniging ism “Stichting Organisatie Sportevenementen in Zuid-Holland”. Voor deze wedstrijd zijn geselecteerd: Stefan Kreder, David vd Berg, Tom Jansen, Timo Verbeek, Rienk Engele en Tim de Koning.

Behalve de Clubcompetitie, waar we hopen bij de eerste 10 te eindigen, staan er nog meer mooie wedstrijden op het programma. Zo start er op 17 en 18 maart een sterke ploeg in de Ronde van Groningen en de Omloop van de Houtse Linies en staan er enkele Vlaamse wedstrijden op het verlanglijstje.

De ploeg gaat super gemotiveerd van start! Wil je ze volgen, houd dan de Facebookpagina en de website www.wielercafe.nl goed in de gaten!