HSK Trias grossiert in podiumplekken met Pinksteren

Op 2e Pinksterdag worden traditiegetrouw de District Kampioenschappen verreden. Dit jaar werden deze verreden in Hardinxveld-Giessendam en in Leiden.

De mannen van HSK Trias/vd Vliet Recreatie kozen er voor om de Kersenronde in Mierlo te rijden. Een mooie omloop van ruim 5 km. Er ontstond een kopgroep van 7 man met hierin o.a. de Trias mannen Bram Mens en Pim Achterkamp. In de finale demarreerde ze om beurten en het was Pim Achterkamp die hier de overwinning pakte voor Berto van Dam en Bram Mens. Twee mooie podiumplekken dus voor de mannen van HSK Trias/vd Vliet Recreatie!

Mierlo

Ook op het District Kampioenschap werden er succes geboekt. Bij de Masters 40+ was de Mol renner Arje de Waard de sterkste, hij reed solo weg. De sprint was echter een prooi voor de mannen van HSK Trias/FITON. Laurens Koster pakte de 2e plek en Michéle Somers maakte het fest compleet door brons te pakken!

DSC_3040_390572

Bij de Masters 50+ werd er veel werk verzet door Henri Spijker maar dit had helaas geen resultaat. In de sprint werd HSK Trias/FITON renner Theo Leenderts knap 2e, net achter Henk Ceelen maar vóór Chris Maas.

DSC_2337_389869

Tenslotte ook succes bij de Masters 60+. Nederlands Kampioen en HSK Trias/FITON corifee Willem Hus pakte de zilveren medaille en liet zien klaar te zijn om zijn titel volgende week te verdedigen!

DSC_2323_389855