Ronde vh Statenkwartier afgelast, veel extra premies bij de Haagse Wielâhdag!

Helaas, helaas. We hebben de R vh Statenkwartier af moeten blazen. Een samenloop van omstandigheden heeft ons tot deze beslissing gedwongen. De hoofdreden is de geringe interesse vanuit de renners. Tot heden slechts 31 aanmeldingen bij de Sportklasse/Masters en 32 bij de Elite/Amateurs. We organiseren voor jullie en als er dan geen interesse is houdt het op. Ter vergelijking, bij de vorige editie waren er rond deze tijd al 140 aanmeldingen bij de Sportklasse/Amateurs. Oorzaak kan zijn het NK dat twee dagen later wordt verreden of misschien de combinatie van categorieën. Anyway, jullie kunnen dus gewoon naar het strand op 9 juni aangezien het weer nu wél goed is!

ooievaar_met_geldMaar ja, “elk nadeel hep z’n voordeel”! Bij de Haagse Wielâhdag op 30 april stellen we nu extra veel premies ter beschikking! We hebben een mooi deelnemersveld zowel bij de Elite/Amateurs als bij de Sportklasse/Masters. O.a. Nederlands Kampioen Robin Wennekes zal deelnemen bij de Elite!

We hebben de premieseries bij zowel de Elite als de Sportklasse opgehoogd naar 8 premies per serie. (5 series bij de Sportklasse en 6 series bij de Elite) 25,20,15,10,10,5,5,5 euro! Er is in beide categorieën een leidersprijs van 75 euro en een superpremie van 50 euro. Ook een prijs voor de strijdlustigste renner (25 euro) en de eerste drie aankomende Amateurs ontvangen 25, 20 en 15 euro extra! Er is een “drieronden”klassement en de eerste 50+ en de eerste 60+ ontvangen een mooie premie!

Verder is er een prijs van 25 euro voor het eerste HSK Trias-Lid

Voor alle winnaars ligt er een Haags bierpakket te wachten, voor de nummers 2 een Haagse Poffah en voor de nummers 3 een fles Haagsche Broeder!

De inschrijving is gesloten, bijschrijven kost je €5,00!

One thought on “Ronde vh Statenkwartier afgelast, veel extra premies bij de Haagse Wielâhdag!

Comments are closed.