Amateurs maken de overstap naar de Elite

Eindelijk! Vijf getalenteerde amateurs gaan in 2017 een stapje hogerop en maken de overstap naar de Elite/Belofte!

In het Wielercafé vroegen we ons al af waarom die jonge gasten toch bij de amateurs bleven rijden. De elite/beloften is immers toch het echte werk! Maar ze zijn nu toch echt over de meet getrokken,in 2017 rijden ze bij de “grote meneren”.

PopMooiJong

Met de komst van het HSK Trias/Mooi Jong Cyclingteam krijgen deze amateurs een mooie kans om te laten zien dat ze uit het juiste hout zijn gesneden. Ploegleider Marco Riemen heeft ze al laten afzien tijdens een “teambuilding” en de sfeer in het nieuwe team is top. De renners die de overstap gaan maken zijn Ronald Greep, Robbert SchaapErik de Niet, Kick Mijlhoff en Mark van Velthoven. Het HSK Trias/Mooi Jong Cyclingteam bestaat verder uit: Wegkapitein Dennis Smit (in 2011 Nederlands Kampioen Elite zonder contract en winnaar van o.a. de Ster v Zwolle), Raymond Splinter, Mitchell Huenders, Paul Helderman, Pim de Beer, Mike van Nuspeet, Damien v Dalen, Henk Bom, Marvin van Spronsen en Nicky Gieskens.

Het team wordt op 5 maart gepresenteerd tijdens de Haagse Kampioenschappen.

Heel veel succes bij de elite/beloften mannen!