Nederlands Kampioen Willem Hus in het ziekenhuis

“Nationaal Kampioen 60+”  Willem Hus is opgenomen in het ziekenhuis. De termen “Gallijer” en “Galbak” kreeg hij al geregeld naar zijn hoofd geslingerd. Er bleek een kern van waarheid in te zitten want er is bij Willem een mega Galsteen verwijderd. Op zijn facebookpagina schrijft hij:

 Ik had gevraagd om een kamer met zeezicht, maar het is één geworden met uitzicht op het duurzame dakterras. 
Kleine update; gisteren voor de zekerheid naar het ziekenhuis voor een echo ivm mogelijk darmontsteking. Tijdens de echo werd geconstateerd dat ik een galblaasontsteking had en het eerste wat de arts zei: die moet er uit. Van de radiologie direct naar de eerste hulp waar ik aan allerlei toeters en bellen werd gehangen. Kreeg het best te kwaad en verrekte ook van de pijn (tot aan wegtrekker toe).
De nacht redelijk doorgebracht op mijn “eigen” kamer! Afentoe wel lekker aan de morfine. Nachtzuster wou verder geen spelletjes doen en nu lig ik te wachten op operatie (wss vanmiddag). Tot die tijd nuchter blijven. 
Hoop op een geslaagde operatie en voorlopig komt er nog geen “Willem Hus memorial”!
Uiteraard wil ik iedereen bedanken voor de hartverwarmende berichten, appjes, tweets, messengers en belletje. Doet me erg goed

Momenteel is hij zo stoned als een garnaal en verschijnt zelfs lachend op Facebook, het moet niet gekker worden!

Hus ZH

Wil je Willem een “hart onder de riem steken”, loop dan ff binnen met een flesje Barolo! Hij zal het nodig hebben tijdens zijn herstel. Het adres is:

Ziekenhuis Antoniushove; Burgemeester Banninglaan 1, 2262 BA Leidschendam.

Afdeling Oranje kamer 159

One thought on “Nederlands Kampioen Willem Hus in het ziekenhuis

Comments are closed.